Interior Design
Η εξειδίκευσή μας στο μάρμαρο σας δίνει το πλεονέκτημα να αξιοποιήσετε υπηρεσίες στοχευμένης και ποιοτικής αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου.

Με έμπνευση τις επιδιώξεις σας, αναλαμβάνουμε την εξαρχής διαμόρφωση ή ανακαίνιση κάθε χώρου στον οποίο θέλετε να δώσετε διαφορετική ποιότητα με τη χρήση μαρμάρινων επιφανειών ή και κατασκευών. Η ομάδα μας μελετάει με ακρίβεια τον εκάστοτε χώρο και σας δίνει τη δυνατότητα όχι απλώς να οραματιστείτε αλλά να «δείτε» το έργο.

Επιλέγετε ανάμεσα σε υπηρεσίες:

  • Συμβουλευτικής
  • Συμβουλευτικής, σχεδιασμού χώρου και παρουσίαση πρότασης
  • Σχεδιασμού χώρου και παρουσίασης ολοκληρωμένης πρότασης με φωτορεαλιστικές εικόνες
Τοποθέτηση
Υλοποίηση: η καλύτερη στιγμή μιας δημιουργικής ιδέας.

Η εμμονή μας με το μάρμαρο και τα άλλα πετρώματα και η συνεργασία μας με εξειδικευμένα συνεργεία, σας εξασφαλίζουν την παράδοση ενός έργου απολύτως μελετημένου, ποιοτικού και ολοκληρωμένου από την αρχή ως το τέλος, από το έτοιμο κομμένο υλικό έως την τοποθέτηση. Με συνέπεια και ακρίβεια, χωρίς παρακάμψεις και εκπλήξεις.  

Συντήρηση / Αναπαλαίωση
Οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ όταν τα υλικά είναι για πάντα.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και ο δυναμισμός του μαρμάρου και των άλλων πετρωμάτων έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σας παρέχουμε πλήρη υπέυθυνη υποστήριξη σε υπηρεσίες επιδιόρθωσης, γυαλίσματος, ανανέωσης και πλήρους αντικατάστασης σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία που χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και τον πλέον ασφαλή εξοπλισμό για αποτέλεσμα με αξία και διάρκεια. Είναι ο μόνος τρόπος κάθε έργο να επιβεβαιώσει την αξία του στον χρόνο, ως επένδυση.

services 1140x752
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Το μάρμαρο και τα φυσικά πετρώματα έχουν ζωή. Η διάρκειά της εξαρτάται από εσάς.

Όσο τα φροντίζετε, τόσο σας το ανταποδίδουν. Όλα αυτά τα υλικά είναι πορώδη, «αναπνέουν», «διψούν», οπότε «σημαδεύονται» εύκολα. Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις ανάγκες του κάθε μαρμάρου ή πετρώματος που σας προμηθεύσαμε ξεχωριστά. Για τον επαγγελματικό σας χώρο, σας συνιστούμε να αξιοποιείτε τις υπηρεσίες του ειδικού μας συνεργείου. Κάποιες γενικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε συνηθισμένα λάθη στο σπίτι.

Αποφύγετε όλα τα καθαριστικά που έχουν αντένδειξη για χρήση σε μάρμαρο και πορώδη φυσικά πετρώματα. Μην χρησιμοποιείτε όξινες ουσίες όπως το ξύδι ή το λεμόνι και μην καταφεύγετε σε αυτοσχέδια καθαριστικά αναμιγνύοντας διαφορετικά χημικά μαζί (όπως χλωρίνη με αμμωνία), γιατί είναι επικίνδυνο και για τις επιφάνειες και για σας.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε «σύρμα» ή να σκουπίζετε απρόσεχτα με την ηλεκτρική σκούπα, προκαλώντας γρατζουνιές. Να χρησιμοποιείτε σουβέρ και σουπλά και να αποφεύγετε να ακουμπάτε απευθείας στις επιφάνειες μαγειρικά σκεύη, ειδικά αν καίνε.

Να ξεσκονίζετε και να σκουπίζετε συχνά. Όταν χυθεί κατά λάθος κάτι σε μια επιφάνεια ή στο πάτωμα περάστε το αμέσως επιτόπου με μαλακό πανί, καθαρίστε το με κάποιο καθαριστικό ουδέτερου ph ή διαλύοντας κοινό υγρό πιάτων σε νερό (5ml ανά λίτρο) και στεγνώνστε αμέσως με μαλακό πανί.

Want to work with us?

Get in touch

SHOWROOM/OFFICES

34o klm. Athinon-Souniou
194 00 Ag. Marina

T. +30 2291 090 779

F. +30 2291 090 274

E.

Αρ. ΓΕΜΗ 005088401000

FACTORY

69o klm. Athinon-Lamias
320 09 Brises Shimatari

T +30 2262 071 946

F +30 2262 071 947

Newsletter

Know what’s new the minute it’s new.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK