Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ένα σοκολατάκι φτιαγμένο από μάρμαρο θα φαινόταν τόσο λαχταριστό;

Είμαστε ήδη στα μέσα Μαΐου και όλοι εδώ στο γραφείο ετοιμαζόμαστε για τις παραλίες. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…. Αυστηρή δίαιτα!

Σήμερα λοιπόν, την ώρα που συνήθως αναρωτιόμαστε τι να παραγγείλουμε ή τι καλό έχει το ταπεράκι του διπλανού, λόγω της αναγκαστικής στέρησης που επιβάλει η εμφάνιση με μαγιό,  καταλήξαμε να αναζητάμε παγωτό ξυλάκι, σοκολάτες και ζάχαρη σε οποιαδήποτε μορφή. 

Η συγκεκριμένη συζήτηση σε συνδυασμό με το «μαρμάρινο» περιβάλλον των γραφείων μας, μας έφερε αυτόματα στο μυαλό τη δουλειά της Olivia Lee το 2015 στα πλαίσια του φεστιβάλ SingaPlural με θέμα τις «διεργασίες».

Το υπέροχο αυτό installation της σχεδιάστριας παρουσίαζε το φανταστικό κόσμο ενός ζαχαροπλαστείου που παράγει μαρμάρινα γλυκίσματα. Σοκολατάκια, γλυφιτζούρια, καραμέλες, παγωτά και σοκολάτες, όλα κατασκευασμένα από διαφορετικά μάρμαρα.  

Η μαγευτική φύση του μαρμάρου και η τόσο ενδιαφέρουσα πορεία του από το βουνό στο τελικό προϊόν, αντιμετωπίζεται με μια σουρεαλιστική σκοπιά από τη σχεδιάστρια, δημιουργώντας ένα έργο που –παρόλο τη μικρή κλίμακα των αντικειμένων- μας κάνει να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά την ομορφιά του υλικού.

Want to work with us?

Get in touch

SHOWROOM/OFFICES

34o klm. Athinon-Souniou
194 00 Ag. Marina

T. +30 2291 090 779

F. +30 2291 090 274

E.

FACTORY

69o klm. Athinon-Lamias
320 09 Brises Shimatari

T +30 2262 071 946

F +30 2262 071 947

Newsletter

Know what’s new the minute it’s new.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK